обратно

Новини

image
2023-07-07

Burrata ще празнува с вас!

Имаме честта да поднасяме автентична италианска кухня вече 2 години. Burrata е мястото, където се преплитат добрия вкус и неподправения италиански стил. През тези 2 години спечелихме различни награди, като "Най-добро пица място" и признанието за иновативен бранд. Най-важното признание, обаче, остават вашите усмивки и времето, което отделяте, за да бъдете наши гости.

Именно поради тази причина, Burrata ще почерпи своите приятели - именно вас!

Включете се в играта ни в Instagram тук.

 

----------------------------------------------------

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРА

Спечели ваучер за Burrata Italiana“

 

І. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА

Настоящият документ съдържа правилата за провеждане и участие в игра „Спечели ваучер за Burrata Italiana” /наричана по-долу за краткост „Играта”/, организирана от „ХЕПИ” ЕAД, ЕИК: 103924544, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, п.к. 9002, бул. „Цар Освободител №25 /наричано за краткост „Организатора”/.


ІІ. ДЕФИНИЦИЯ НА ИГРАТА

2.1. Играта се състои в съвкупност от: условия за участие, зададени от Организатора, изпълнението, на които, предоставя възможност на участниците да спечелят една от обявените награди; действията на участниците в изпълнение на условията; определяне на печелившите участници от Организатора, което се извършва на случаен принцип.

2.2. Играта не е и не може да бъде квалифицирана като „хазарт”, като същата не отговаря на определението за „хазарт” по чл.2 ал.1 от Закона за хазарта - в нея липсва залог и нито един от участниците не може по никакъв начин да загуби каквото и да било. За провеждането ù не се изисква разрешение от Държавната комисия по хазарта.

2.3. Участието в Играта е напълно доброволно.

                                                                           
ІІІ. ПРАВО НА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

3.1. Право на участие в Играта имат само физически лица, навършили 18-годишна възраст, които не са поставени под пълно или ограничено запрещение, имат настоящ адрес в страната, запознали са се и приемат настоящите правила за участие в Играта, публикувани в уеб-страницата на Организатора – https://burrata.bg

3.2. Служители на Организатора /вкл. лицата, свързани с организирането или провеждането на Играта/ нямат право да участват в Играта.

 

ІV. ПЕРИОД НА ИГРАТА

4.1. Играта се провежда за период от една седмица, считано от 07.07 – 14.07.2023г.

 

  1. НАГРАДИ

5.1. Организаторът предоставя следните награди в Играта:

- 20 (двадесет) ваучери, всеки от който на стойност 200,00 (двеста) лева;

- 20 (двадесет) ваучери, всеки от който на стойност 100 (сто) лева;

- 30 (тридесет) ваучери за 25% отстъпка в ресторанти Burrata Italiana в страната.

5.2. Всеки участник, изпълнил условията в раздел VI „Механизъм на играта“, може да спечели само една награда.

5.3. НЕ се допуска размяна на награда срещу нейния паричен еквивалент или друг продукт.

5.4. Ваучeрите с парична стойност могат да бъдат използвани до 24:00ч. на 31.08.2023г.

5.5. Ваучeрите с отстъпка могат да бъдат използвани до 24:00ч. на 31.07.2023г.

 

VІ. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

6.1. За да получи възможност да спечели една от наградите по т.5.1, е необходимо в периода на кампанията, участникът:

  1. да последва Instagram профила на Burrata @burrataitaliana;
  2. да тагне 2-ма приятели, с които ще споделят наградата.

6.2. Всяка една от стъпките по т.6.1. е задължително условие за участие в Играта.

6.3. Печелившите участници ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 14 юли 2023г.

6.4. Наградите се връчват под формата на виртуален ваучер или се изпращат на предоставен от участника актуален адрес и телефон за контакт.

 

  1. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

7.1. Партньори на Организатора, подкрепящи кампанията, нямат достъп до и не получава лични данни на участници в Играта по повод осъществяване на същата. Личните данни, които участникът предоставя във връзка с Играта, се съхраняват и използват съгласно правилата на Организатора, публикувани на  https://burrata.bg/.

 

  1. ПРЕКРАТЯВАНЕ И ПРОМЯНА НА УСЛОВИЯТА НА ИГРАТА

8.1. Организаторът има неотменимо право да прекрати Играта по всяко време, без значение от причината. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

8.2. Организаторът си запазва правото да изменя и допълва настоящите официални правила в хода на Играта.

 

  1. ОТГОВОРНОСТ

9.1. Организаторът не носи отговорност за технически проблеми, свързани с участие в Играта, в случай че не са по вина на Организатора.

9.2. Организаторът не носи отговорност и няма да дължи каквото и да е обезщетение при неправомерно използване на лични данни при участие в Играта.

 

  1. ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ОРГАНИЗАТОРА И УЧАСТНИЦИТЕ.

10.1. Всички спорове, възникнали между Организатора и участниците в Играта, ще бъдат уреждани по взаимно съгласие. В случай че това не е възможно, страните имат право да отнесат спора пред компетентния български съд в град София по законите на Република България.

10.2. Настоящите правила са обвързващи по отношение на всички участници и наградени в Играта и решенията на Организатора са окончателни по отношение на всички въпроси, свързани с Играта.


Настоящите условия ще бъдат публично достъпни през целия период на Играта на уеб страницата  на Организатора: burrata.bg.

За възникнали въпроси във връзка с условията на Играта, моля пишете ни на marketing@happy.bg